inge "bullemos!" för mami anymore
Min hälsosamma lunch bestod av detta! Ja, bestod - för jag åt upp det på kanske... 2 sekunder - MAX! Storätare som jag är, så var det inte direkt kämpigt att få i mig detta. Precis som jag har diskuterat med Johanna om, så är det egentligen bara mägnden kalorier man får i sig som spelar roll - och att man gör av med mer än vad man får i sig. Tanken är inte att jag ska banta på det viset, tanken är att jag helt enkelt ska byta ut en del mat. När Joline äter på dagarna när hon är hemma från dagis, så blir det lätt att jag äter det som hon äter. Jag varken hinner eller har lust att stå och laga två olika maträtter med barn krypandes på mina ben. Det jag äter är då: köttbullar med makaroner, HOTDOG (jag vet!) med makaroner, fiskpinnar med mos och så vidare, jag tror ni förstår vilken typ av mat jag äter till lunch. Jag är inte dum i huvudet, jag vet vad nyttig mat är - problemet är väl ren lathet och tid. 

Jag tänker inte avstå från cola-light, kaffe eller lite godis. Jag tänker bara förbättra mina matvanor och de val jag har fastnat i de senaste veckorna. Lägga till lite varation och andra nyttiga alternativ. Jag ska inte påbörja något nytt - för det här har jag gjort förut. Jag tänker bara börja med det igen.

Kommentarer
Postat av: Jouline♡

Tack, ja det var himla mysigt :) Nämen har du redan städat undan julen, klart.. många som gör det faktiskt. Men själv vill jag dra ut så länge jag bara kan på den^^Ja jag kan tänka mig att du är riktigt sugen på att köpa ett nytt bord, när jag väl vill ha något så vill jag ha det nu nu nu haha, jobbigt det där^^

2012-01-03 @ 14:27:51
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Anna

Jättefin blogg du har! Känner igen livet med småbarn så himla väl. Önskar att jag också kunde vara så där fashionlike som du är. Lycka till!

2012-01-03 @ 14:34:35
URL: http://fettvardag.blogg.se/
Postat av: Catrin

Men det ser gott ut! Ja måste vara kämpigt att behöva göra två typer av rätter, så då blir det väl att man äter det som är 'smidigast' för stunden.

Har också påbörjat mitt 'nya liv' efter nyårafton och jul.

Men ska minska portionerna, försöka undvika socker i veckorna och äta mer regelbundet. Tror inte på totalförbud...

2012-01-03 @ 16:11:19
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ser superfräscht ut!

2012-01-04 @ 05:47:45
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Cissi

Ja allting handlar ju om att förändra sin livsstil och göra mer hälsosamma val.

2012-01-04 @ 10:23:54
URL: http://spiritseal.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha kul att du nämnde mig där. Men så är det. Man kan ju egentligen äta en bit choklad bara man håller lite koll på kalorierna. Äta med måtta och kanske inte ha 3 olika påsar godis utan hålla sig till en stång på 50 g istället för 200 g marabou. :-) Jag dricker te med socker, fil med ordentligt fetthalt men det njuter jag av. Jag är mest irriterad över att det blir lite väl mycket halvfabrikat för oss pga just att man är laaaat. :DSå det är lite det jag vill få bort. Bli bättre på att planera och kanske göra mat för 2 dagar så att man slipper stå och koka vareviga dag. :-) Märker att jag mår bättre och att jag inte har så mycket sug efter annat när jag äter rejäl mat.

2012-01-04 @ 12:02:56
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0