inspiration StringhyllanDet här med förvaring är väldigt svårt, faktiskt. Eftersom att vi bor en trea så måste, om vi inte flyttar, barnen dela på ett rum. Just förtillfället är det ju mest Jolines rum. Rummet är inte överdrivet stort utan ganska litet. För två barn. Med alla dem ideérna jag har, som gör mig sömnlös om nätterna, så räcker knappt rummet till ett barn. Men, jag måste helt enkelt komma på en lösning. Det ska både vara snyggt, inredningsstil för de båda (svart & rosa/vitt, som ni kanske har märkt!)... det ska finnas utrymme för filmmys, pyssel & lek. Suck! - Redan nu känner jag att det är omöjligt.

Jag vill få plats med deras två varsinna Fatboys. Jag vill ju ha hushyllan. Men det känns som ett jobbigt projekt. Det kommer sluta med att jag och R kastar våra förlovningsringar åt h-lvete, och lägger upp lägenheten på lägenhetsbyte.se för en seperation. Jag har inget tålamod, jag kommer bli tokig när skåpet sedan står och vinglar!! 

Stringhyllan är perfekt på många sätt. Men, det som är mindre perfekt är väl att den kostar en del. Det är både praktiskt och stilrent att man kan bygga ihop sina hyllor hur man vill. Man får plats med både förvaring och ett/två pysselbord.

Problemet är att jag har FÖR många ideér, att jag inte kan bestämma och det blir bara kaosigt. Resultat av det blir: ingen idé!

Kommentarer
Postat av: Amanda

kolla string på blocket! :)

2012-01-04 @ 15:29:53
Postat av: Rebecca

vilken fin blogg :) kolla gärna in min : )

2012-02-02 @ 13:22:01
URL: http://beccciy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0