Jobbig inköpslista
Som jag har sagt tidigare & som ni vet, så har jag en extremt jobbig inredningsnojja just nu. Jag känner mig lite stressad då alla saker jag vill ha, kanske ha en tendens till att försvinna. Dessa saker, är något jag måste köpa så snabbt som möjligt. Innan det är försent. Det är väl inte försent på det viset, men jag är rädd att jag kommer gå miste om dem. Två (!) acapulcostolar, fyra (!) korgar, en ren (det är väl tur det!), ett soffbord, två (!) runda mattor..

Jag vet nog vilka jag ska satsa på först. Men, det känns ändå jobbigt. Jag vill ha allt på en och samma gång. Jag skulle vilja vinna på triss just nu, och om jag fick välja hur mycket jag minst skulle vinna... så skulle det vara... 15.000.. 

Suck! - Det är det här jag kallar inredningsångest.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag har också inredningsångest. Just nu är inte inredning prio ett egentligen då bilen ska ha nya däck till våren, ska eu-besiktigast och så kommer kommunala avgifter i mars på 7000 kronor. Så ja, mycket i vårt hem får skjutas upp ett tag till. Men nya gardiner och nya bordlampor ska införskaffas SNART. :D

2012-01-08 @ 12:51:53
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0