kvällens mysiga
Okej, trådar i all ära, men när det ligger "trådar"/kablar på golvet så kan jag ju få frispel. Bland det värsta jag vet. Måste ordnas på momangen. Så, då är man alltså en acapulco rikare, one more to go! Jag förstår om ni börjar tro att jag har gått och blivit hysteriskt galen eller tappat förnuftet. Men så illa är det (nog) inte. Problemet var väl mest att jag gått och köpt andra saker och sedan kom dessa som en blixt från klar himmel - väldigt oväntat. Jag kunde inte motså att slå till eftersom att det är JUST sådana här stolar jag har varit ute efter.

Jag möblerar glatt om här hemma nästan varje dag numera. Min käre karl tittar ju en aning skeptiskt på mig när jag ena sekunden målar, andra sekunden sitter och mäter med tumstocken och i tredje sekunden flyttar jag om saker. Jag har tammefan köpt tre "stolar/fåtöljer" sedan december. Det känns inte riktigt friskt. Men, jag har mina anledningar. 

Just nu befinner sig bänken i hallen. Antingen får den stanna där, eller så flyttar jag in den till sovrummet, eller... så får den agera "datorstol" när vi sedan skaffar ett skrivbord. Det löser sig! ;)

Kommentarer
Postat av: Felicia

men sluta vad mysiga dom bilderna såg ut!

puss

2012-01-10 @ 12:34:12
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Mamma

Fint! =)

2012-01-11 @ 11:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0