lovely girls
Här var det samma läge igen - ta fram kameran SNABBT utan att checka om inställningarna var okej. Resultat? Brusiga bilder. Men, med två OTROLIGT busiga tjejer så har man nästan inget val. Varför får jag en känsla av att dem här två små damerna kommer att uppleva ganska mycket tillsammans? Dem kommer definitivt hitta på ett eller annat hyss. Det gör dem redan. Det är faktiskt helt otroligt. Det går inte att hålla sig för skratt så som dem håller på. Bestämda tjejer. "AJAJ EMILIA!!" "JOLINE!! MAMMA SA ATT DU INTE FICK GÖRA SÅDÄR!!" - var på dem bara skrattar och springer iväg, eller gör samma hyss igen. Hela familjen var i jakobsberg igår, för att hälsa på våra älskade vänner. Alltid uppskattat.

Hur ska det här sluta? Ja, det lär ju tiden få avgöra. Jag känner redan på mig att jag måste sitta vid ytterdörren när Emilia ska sova över här. I väntan på att få lukta på dem IFALL att dem skulle ha fått för sig att börja tjuvröka. Jisses, nu blir jag nervös.

Joline & Emilia, ja... jag säger då det. Världens härligaste tjejer. Jag älskar er båda väldigt mycket. Men... I'll be watching you...

Kommentarer
Postat av: Johanna

Oh vad søta tjejer!

2012-01-17 @ 11:15:38
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Mamma

Vilka fina tjejer! =)

2012-01-18 @ 10:49:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0