mobilepics






Hittade några mobilbilder som jag skickade över till datorn. Älskar bilder (kanske inte har varit sådär jättesvårt att förstå!), men bilder i alla dess former. Dem här bilderna var ifrån "förberedelserna" innan alla gäster skulle komma till Jolines 2-års kalas. Jag är ändå jättenöjd över hur resultatet blev. Från tanke till handling & resultat. Men, R jobbade väldigt mycket då. Så jag fick göra OERHÖRT mycket själv. Allt själv. Från dekorationer, till bakning, till städning. (Han jobbade från 05.00 till 01.00 när det var som värst, när det var som "lugnast" så jobbade han från 05:00 till 18:00/22:00 - ja, det var en väldigt intensiv period!)... och jag kommer aldrig glömma den där stressen och jag sa det: "Jag kommer aldrig.i.hela.mitt.liv göra om det här helt själv igen!"...

Visst, bullarna kunde blivit något saftigare och cupcaksen något finare - men det är sådant man får räkna med, antar jag! I år vet jag inte om det kommer att bli några "presentpåsar" till de barn som kommer komma. Kommer bli betydligt färre i år, tror jag. Jag vill egentligen ha presentpåsar, men det blir så himla mycket jobb med allt. Nu har man ju inte mer tid direkt! - Med två busungar, som förmodligen kommer att jaga varandra om tre månader, då kalaset kommer infinna sig. Eller ja, fyra månader kanske.

Att fantisera om detta är väldigt kul. Jag måste redan börja tänka på det här nu, för att det inte ska bli pannkaka av alltihopa. På tal om pannkaka? Man kanske skulle göra något med pannkaka?...

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad fantastiska bilder! Jag ser fram emot kalas här om några år men haha jag vet hur det är med stora bjudningar. Till jul brukar vi ha ca 25 pers här vissa helger och då är det mat OCH kaffe på det. Bökigt men då börjar jag ju förbereda 2v i förväg haha så jag har liksom blivit härdad nu. ;-)

2012-01-19 @ 13:31:20
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilka fina bilder:)

2012-01-19 @ 20:32:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0