mocca
Det FINNS INGEN bätte kaffebryggare än denna! Det är helt otroligt. Jag har även en kaffemaskin, men använder förtillfället den här mer, just för att vi inte har sådär jättemycket plats och utrymme i köket för alla saker. Den är vit (det säger ju nästan allt!), men också hur snabb och hur bra den är. Står där och håller kaffet varmt i två timmar. Och det är perfekt för mig som dricker lite pö om pö hela tiden. Men ibland kan det gå en stund då man måste fixa och ha sig med ungarna - Oj, juste kaffet... DON'T WORRY - det är fortfarande lika varmt som det var till en början.

Den här bryggaren kommer jag kunna ha länge framöver. Jag vill begravas med den här kaffebryggaren. Bästa köpet (presenten) någonsin. Det är både bra att ha en kaffemaskin OCH en kaffebryggare. Om det kommer folk på besök så känns det ju inte så kul att trycka "en kopp" för varje person på kaffemaskinen. Därför är en kaffebryggare ultimat.

God morgon förresten, eller... snarare förmiddag då kanske! Hoppas att ni får en grym dag. Här har jag plockat hela morgonen så att jag slipper köra ett race innan Joline ska hämtas. Idag vankas det barnen&mamma-mys all day long. Pappsen kommer jobba långt hemifrån och kommer inte hem förrän i natt någon gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0