Olgis, how do you do?
Det här är den nya PT:n i Biggest Loser. Jag brukar inte titta på Biggest Loser, men... nu när säsongsstarten var här om dagen så kunde jag inte slita mig, helt enkelt. Så det blir ett program jag säkerligen kommer att följa. Nu råkar det vara så att självaste Olgan här, har 5 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) st barn ser ni, FEM STYCKEN BARN. Varav en tvilling-graviditet/förlossning. Varför hänger inte hennes mage ner i marken när hon gör plankan?... Ja, för att hon har gjort magcoachning ett bra tag. I form av just plankan i olika positioner.

Plankan hit & dit, det kan väl inte vara så jävla svårt tänker ni? Ja, precis så som jag tänkte. Inte förrän jag liksom testade och insåg att min rygg/längdrygg inte mådde så bra. "Spänn inte rumpan!" - läste jag även kort efter. Spänn inte rumpan sa du?! Min rumpa är BLÅfärgad full med celluliter när jag gör den här övningen. Nästan så att jag skiter på mig. Så jävla mycket spänner jag rumpan. "Försök hitta magmusklerna!" - Men jag hittar inga magmuskler?! Jag får inte kontakt med dem. Och, jag känner väl att motivationen inte är den högsta när jag står där i och ryggen känns som en skärbräda, som om att man har försökt SKÄRA sig igenom en djupfryst kyckling. Det gör ont. Det går inte. DET GÅR INTE ATT SKÄRA EN DJUPFRYST KYCKLING - isåfall, så mår varken kycklingbröstet så bra efteråt, ELLER skärbrädan.

Och... hur har hon tid och ork? Jag orkar knappt gå på toaletten som tvåbarnsmamma. Önskar ibland att jag själv kunde äga en blöja. Jag har fortfarande ont i ryggen. Detta var en timme sedan. Och, för er som undrar - så är plankan HELT KORREKT utförd. 

Jag ger upp.

Kommentarer
Postat av: erika

kika in hennes blogg, du kanske redan har gjort det :) men på bild till höger i bloggen ser man hur hon såg ut för tre år sedan, och en bild under som visar hur hon ser ut nu. Tror du också lyckas :)http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/

2012-01-13 @ 18:00:37
URL: http://erikaerikssson.blogg.se/
Postat av: Fatima

För mig var det lättare att göra plankan med pilates bollen eller på knäna. Lovar jag har problem med ländryggen. Och det funkade.

2012-01-14 @ 07:19:41
URL: http://www.mina-prinsar.com
Postat av: Anonym

hahahaaaaa:) härligt! JAg fattar inte heller, jag tränade m mina ungar runtomkring en dag här nyligt, det gick INTE bra ;) Men hon är fantastisk! Jag är impad :)

2012-01-14 @ 21:05:13
Postat av: Johanna

Jag føljer också med BL nu nær vi æntligen har svensk TV! YES! Haha och hon verkar grym. Hård men otroligt snæll med vælvilja och ja, man kan undra hur hon håller sig in shape. Jag har inte stora ambitioner nær det kommer till træning då jag max orkar 30 min på crosstrainer några dagar i veckan och så promenader men ner i vikt ska jag efter graviditeten. Var inte nøjd med min vikt føre heller så skulle vilja gå ner ca 10 kg på lång sikt till min idealvikt. Eller tja, dær jag var får 2 år sedan. Får se hur mycket jag går upp nu sista månaderna. Hittills ligger jag fortfarande på -2 kg från min startvikt från børjan av graviditeten. :-)

2012-01-15 @ 06:44:46
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Karin

Haha grym energi:)

2012-01-16 @ 05:17:07
URL: http://endorfinkickar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0