Onsdag
Jag tycker man ser vilken snäll kille Mio är, speciellt när man tittar på bilden åt höger. Precis - sådär snäll är han. Jag undrar om det kommer att förändras. Jag undrar hur han kommer att bli. Han ska inte behöva vara någon macho-snubbe i alla fall. Han är mammas pojke! Helt klart. Han ska få vara precis som han vill vara (sålänge det är inte farligt då såklart!).

Dagen har varit lite tråkig. Barnen har varvat varandra med att sova, så jag har fått ganska mycket egentid. Eller egentid, det är inte svårt att underhålla ett barn. Med två barn så hinner man ju dubbelt så lite mot vad man gör med ett barn - inte så konstigt kanske. Matematik.

Mio vaknade precis, och nu har Joline sovit en stund. Idag myser vi fortfarande runt i mjukiskläder. Han är hur go som helst just nu. Han är, som jag tidigare sa, gnällig i omgångar. Men, det har ändå lugnat ner sig de senaste dagarna. Jag hoppas att han därmed inte mår lika dåligt över framtanden som håller på att kika ut.

Snart blir det att påbörja middagen & förmodligen kommer Gubben hem snart...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Man ser verkligen hur snäll han är, världens snällaste ögon! Fina Mio!!

2012-01-04 @ 16:01:07
Postat av: Amanda

Hej! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte svarat förrän nu. Såg inte ditt meddelande direkt tyvärr, vad roligt att du tyckte om hyllan. Det är inte jag själv som byggt den utan min morbror. Han byggde den efter en bild jag sett på millimini och jag målade den endast sen. Höjden är 140 cm från botten till högsta punkt och bredden är 108 cm. Djupet är 29, 5 cm. Hör gärna av dig om du undrar över något mer. Mvh, Amanda

2012-01-04 @ 20:21:23
URL: http://amandalagerquist.wordpress.com
Postat av: Jouline♡

Jisses så söt han är Mio, ja han ser verkligen ut att vara en snäll liten kille :)

kram!

2012-01-04 @ 21:08:20
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: maria

Så söt!

2012-01-04 @ 22:26:12
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Postat av: Nikki

Visst är han jättelik pappan? Jag har nog inte sett någon bild på honom sedan du väntade joline (deras pappa alltså) för då hade du bild på bloggen på honom. Men tycker jag "känner igen" hans ansikte.

2012-01-05 @ 18:20:04
URL: http://nikkilili.blogg.se/
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

Han ser så snäll ut :D

2012-01-05 @ 20:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0