på stående fot
Nu ska det resas på sig mot de mesta! - Som han når. Han vill väldigt mycket. Men är ännu inte så stadig och når inte så mycket. Dammsugaren är en perfekt höjd tycker han, och mamma med ;) Gäller att dra ut sladden så att han inte får en hjärtinfarkt om han råkar komma åt knappen. 

Här hemma idag har vi bara tagit det väldigt lugnt (snarare, superlugnt!)... men, jag har även hunnit med småplock i hallen efter gårdagens upphängning av bestån. Samt, tagit undan kläder som alltid lyckades bombadera de flesta rum. I det här fallet blev det vårat sovrum och badrummet. Nu är det Jolines rum som jag måste ta tag i lite smått.

När Gubben min sedan kommer hem från jobbet idag... Tror ni att han slänger av sig skorna och lägger dem fint i skohyllan som jag har sorterat i idag? Nej... utan idag slog han på stort och valde att gå igenom nästan hela hallen och lägga skorna utanför sovrummet. QUE?! Nej, jag fattar inte riktigt heller... Vad hände där? Nästan så att jag kunde höra ekot från hans hjärna vid det tillfället ;)

Eko... eko... eko...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, Tilda älskar dammsugaren och har vid flera tillfällen lyckats få på den. Men den som blir rädd då är Leon, haha! Han är ju inte rädd annars men jag tror han typ blir rädd för hennes skull eller något :P

2012-01-17 @ 15:07:10
Postat av: Johanna

Vi har också problem med klæder och skor øverallt. Min karl ær nog lite av en shoe-o-holic men han anvænder typ bara 2-3 par av de han har. Och rensar INTE. Så typ hur mycket førvaring vi æn skaffar så ræcker det aldrig till! Men vi ska fixa iordning tvættrummet lite tjusigare och sen ska ett badrum fixas till uppe dær vi också ska ha tvættmaskin så att "førsta våningens tvætt" hamnar i tvættstugan nere och klæder, lakan osv från 2.a våningen uppe. Jag hatar verkligen o gå upp och ner med tvætt! ;-)

2012-01-18 @ 08:06:03
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Therese

Satt och bläddrade runt bland lite bloggar och fick flashbacks från en gammal favoritblogg. Googlade lite och hittade hit, kul att du har börjat blogga igen:D

2012-01-18 @ 10:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0