plötsligt händer det
Åh, THE man of my life! - helt klart. Min gullgubbe. Om Mio fick bestämma så tror jag att han skulle vilja kunna gå nu. Han har tröttnat rejält på att åla. Det där garaget har han kunnat ställa sig på knä mot. Och... garaget är inte speciellt tungt, så den har ramlat över honom två gånger. Sådant som händer. Man gör allt i sin lilla makt för att hänga efter så gått det går. Men, ja... ibland så sker det missöden. 

När jag tittade bort idag (den 15 januari, 2012) i några sekunder, så hände det helt plötsligt - han ställde sig upp mot garaget, istället för bara på knäna. Japp, lika stolt som Mio är - blev självfallet hans lilla mamma. Tänk, snart är han nog lite stadigare så att jag kanske slipper sitta bredvid hela tiden och "hålla koll"... det blir ju lite svårt i och med att han inte är det enda lilla trollet här hemma. Idag testade han även sig på räcka sig från soffan, till en stol, och på så vis förflytta sig till stolen, och tillbaka.

Tiden går fort. Ska bli så himla kul att se vad framtiden har att erbjuda. Hur sommaren kommer att se ut med två fartfyllda barn.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh, världens bästa Mio!!! ♥

2012-01-15 @ 15:04:30
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

Heja heja! :D

2012-01-15 @ 20:50:47
Postat av: fatima

Känner igen känslan fina du :) kramis.

2012-01-22 @ 17:41:48
URL: http://www.mina-prinsar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0