sockerkaka


Sockerkaka - till frukost! Japp, ibland så. Jag är ju helt lost i sockerkaka, har varit det sedan jag var liten egentligen. Och vid båda graviditeterna så blev jag ju inte mindre lost. Kan ju säga såhär: det är DET som mina extrakilon består av, ren sockerkaka. Och då räckte det inte med någon bit, jag gjorde TVÅ formar i ugnen, en VAR till mig och R. Han var liksom lite sympati-gravid med mig. Stackarn. Men, jag förstår honom - han var väl livrädd att mina gravid-hormoner skulle få ett fnatt. För jag var verkligen hemsk som gravid. Inte hemsk på det viset. Men, väldigt känslig. För allt och ingenting. 

Well well... dagen till ära (måndag och tillbaka efter jullovet!) så tog jag mig en (två!) bitar. Möms till kaffet. Men, nu börjar ju allvaret igen, inte bara med matlagning, utan även annat. Jag tycker om en rutinerad vardag måste jag säga. Allt flyter på. Har lagt alldeles för många minuter i soffan det här lovet. Men, välbehövligt dock.

Igår fick jag ett litet ryck. Inredningsryck. Ja, och ni vet ju hur det kan se ut. Varför inte måla om hela lägenheten?... Fast, tack & lov så var det inte något sådant. Jag målade om benen på bänken. Det passar in bättre här.

Yesbox, och... idag vankas det lite mer möbelshopping. Vem säger att man inte kan ha sjukt med tur ibland och "råka hitta" ett gammalt presentkort på just det stället där jag vill ha en möbel?... Efter lite samtal hit och dit, så lyckades vi få tillbaka pengarna som egentligen hade gått ut för tre år sedan.

En jävla massa flyt = Check! (with a big C..)..

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag hetsåt Digestive imorse trots att jag inte ens tycker det är gott (eller jo med brieost men det kan jag ju inte äta). Haha! Där snackar jag om gravid-ryck! ;-)

2012-01-09 @ 12:47:55
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0