sunday
Redan? Ja... jag vet. Jag vore ju otroligt dum och korkad om jag låtsades om som ingenting. Jag har inte bloggat på några dagar. Jag har verkligen haft annat för mig - kort & gott. Sökt lite nya jobb, (fått ett nytt extra jobb!), levt lite i drömmarnas värld angående det. Spenderat lördagen med min fina familj och ytterligare en fin familj. Har kännt en otrolig lycka och kärlek till människor runt omkring oss, men framförallt alla fantastiska barn vi har runt omkring oss - vilka mirakel!

Karln min är även på gång med sin helarms-tatuering som han har velat göra i tio år nu. Detta resulterar i att jag får sovmorgon, en och annan FRIVILLIG puss, japp, ni hörde rätt. "Älskling, kan jag få en puss?"... Jag har en gubbe här hemma som är allmänt i extas och något hypad medan han spänner sig framför spegeln med sin nygaddade arm. 

Porrigt. Tänker jag. Men nu ni, nu kör vi igång igen. Igår var vi på middag hemma hos goda vänner, idag ska vi bosätta oss i soffan, smutta på en kaffe och gå runt och små-mys-plocka lite, PRECIS i just den sinnesstämningen infinner vi oss i idag. A sunday like it should be.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Du verkar ha flyt! Brukar bli så nær man inte bloggar på længe att man har mycket på G. ;-) I varje fall før mig! Men det ær lata dagar hær hemma før oss i 9 av tio fall så bloggen hålls igång rætt mycket. Speciellt efter att jag slutade på mitt jobb.Du de dær kartellstolarna ær bara look-alikes och kostar ca en tusenlapp styck. Min syster har samma men de blev lite dyrare då de bestællde via nætet. Vi har ju butiken hær i knutarna så betalade ca 900 eller så før dem. Sæljs dock i 2-pack så lite surt om man bara vill ha en. Men vi skulle ha 4 så det gick ju bra. Så kalaset gick på lite under 400 kr. :-)

2012-01-15 @ 14:51:45
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0