two lovestories
Lyckan över möbler verkar ju inte ta slut här hemma?... Det är verkligen sant. Jag tröttnar aldrig. Med lite blocket, med lite tur och lite mer flyt, så blev vi ägare till en till acapulco stol idag. Som även blir den sista och slutgiltiga. Jag känner mig lättad att hetsen är över, och att jag nu äger två stycken. Som jag alltid har velat ha. Behöver inte tänka på om dem kommer att ta slut eller att jag bara står där med en tillslut, (det går ju också bra!)... men jag ville ha två.

Nu hoppas jag att utrymmet och stolarna kommer att utnyttjas och att man sitter där... iaf någon gång per år! ;) Dricka vin, lite kaffe/te... och varför inte skriva ett litet blogginlägg? Ja, det är precis det dem är till för.

Lycka stavas acapulco, (ifall att någon var osäker!)...

Kommentarer
Postat av: Ida & Nike

Men är det hemma hos er?! Himla snyggt :)KramIda & Nike

2012-01-15 @ 23:38:12
URL: http://gingerbreadhouse.blogg.se/
Postat av: Johanna

Gaaalet fina. :-)

2012-01-16 @ 07:16:21
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Lina - Mamma till Eila

Så himla fina är dom :)

2012-01-16 @ 18:35:00
URL: http://myroe.blogg.se/
Postat av: Elin

Så sjukt snygga, jag stod och dreglade över en likadan i åhlens skyltfönster häromdagen :) Jag förstår precis känslan, jag är exakt likadan och kan inte sluta tänka på en viss pryl eller möbel om jag inte får köpa den, tror jag kan kalla mig lite besatt, för sen står jag typ och beundrar den nya prylen i nån minut varje gång jag går förbi och känner mig lite extra nöjd och lycklig :) Himla snyggt brickbord förresten, är det också från åhlens? Kanske kan trycka in en brickbord i nåt hörn här hemma, har alltid velat ha ett sånt :)

2012-01-16 @ 22:27:00
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Camilla Palm

älskar stolarna! :)

2012-02-03 @ 15:30:30
URL: http://livewhatyoulove.blogg.se/
Postat av: Elsa

Ingen äkta Acapulco, det syns tydligt på formen och hur många trådar det är. Äkta Acapulcostolar är glesare (och snyggare). Hoppas att du inte betalade överpris för de här kopiorna.

Svar: Hej Elsa! Som du själv tydligen ser, så är det kopior. Och det är inte något jag är omedveten om, eftersom att jag köpte dem på Åhléns. Och nej, verkligen inte överpriser, don't worry! :)
Daniella Svanholm

2012-11-21 @ 20:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0