världens bästa Joline
Idag får jag spendera ännu en dag med världens bästa Joline! Vi glider runt i mjukiskläder allihopa i vår nystädade lägenhet. Höll på hela dagen igår. Ska köra ett race i hallen och i badrummet, samt plocka efter dagen idag efter mina busungar.

Jag älskar att umgås med bara Joline. Det är inte ofta vi får den tiden numera. Tänk när hon är stor nog att gå på bio? Då ska jag bara hon & jag ha en myskväll med biobesök. Min egna dotter, mitt egna barn! - Jag är fortfarande i chock över att jag har egna barn. Kommer jag någonsin att greppa det? 

Förresten! - Jag får ju en del frågor av er, som den blogstar jag har blivit, om ni skulle vilja så är det bara att fråga efter en frågestund så kör vi på det. Vissa kanske är intresserade, andra inte. Det känns ju lagom löjligt om jag ska sätta igång en frågestund men får endast 1-2 frågor. Det är min mardröm. Tänk vad hemskt. Jorden går verkligen under. Eller nej, snarare att jag drabbas av hjärnblödning eller hjärtinfarkt. Usch, man ska inte skämta om något sådant. Då händer det säkert. Jaha... bara att vänta på att det händer. Förlåt Gud (eller någon.. däruppe!)!!!..

Så, bara att hojta! - I will be listening.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hon är bedårande söt! Kan inte vänta tills det blir tid att umgås med vår lilla. Men hon kommer nog bli pappas flicka då till och med T (i smyg) hoppades på en liten flicka. ;-)

2012-01-03 @ 11:26:43
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Trees gravid i London

Sockersöt är hon!

Jaa, mamma dotter time låter jättemysigt :)

och uppskattas nog minst lika mycket!

2012-01-05 @ 15:37:28
URL: http://mangofisk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0