a love breakfast

 
Jag låg sträckte lite på mig i sängen. Klockan är 10.00 och jag fick sovmorgon idag. Jag hör hur det tisslas och tasslas utanför när dörren helt plötsligt öppnas och in kommer hela familje-paraden. Min R och mina två små trollungar. Ett brett leende fyller hela deras ansikten och Joline sjöng i takt med pappa: "Jaa måå hon leeeva.." - och... på slutat blev det något snabbt i stilen: "hipp hipp hurra för mamma som fyllde år i onsdags men får frukost på sängen idag, hurra hurraaa!!" - haha! Sambon börjar ju jobba så exremt tidigt ibland och i onsdags på självaste födelsedagen så åkte han tidigt och kom hem sent. Så jag fick frukost på sängen idag istället, nybakade scones (hjärtformad), och kaffe!
 
När mina tre hjärtan kommer in sådär, så smälter hela mitt hjärta och det är en bild jag kommer minnas i resten av mitt liv. Jag själv älskar att pyssla med just sånt här, men karln min har inte varit direkt super-intresserad av det och jag måste erkänna att det är mitt predikande om HUR viktigt sådant är, som har fått lite resultat efter si sådär 5 års uppehåll av just detta (han var mer in the game i början!). Det där lilla som egentligen handlar om att anstränga sig lite mer än vanligt, GÖR så otroligt mycket.
 
Lördagen kunde inte ha börjat på ett bättre sätt. Fan vad jag älskar er!

Kommentarer
Postat av: Kimberley

åå jag fick frukost på sängen förra lördagen bara för att =) ...och idag vaknade jag för tidigt och kom på dem i köket haha, men man blev ju lika glad ändå <3 Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg, gillar verkligen din blogg =)

2012-07-07 @ 14:12:08
URL: http://www.homewiththewilsons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0