a perfect sunday

 
En perfekt söndag för mig, ser ut så att man tar det lugnt på förmiddagen. Äter lunch hemma. Vilar efter maten. Efter vilan försöker man ta sig ut och hitta på något roligt med barnen så att de får leka av sig. När vi sedan är påväg hemåt brukar vi gå förbi matbutiken och köpa söndags-middagen. Vilket allt som oftast är något "extra mysigt"... När vi kommer hem så delar vi upp allt så att jag springer runt och städar, tänder lite ljus och gör det sådär allmänt mysigt (idag hann jag tom skura golven!). R börjar med middagen samtidigt. Barnen är antingen och leker själva eller så är dem med R inne i köket. När jag städat klart så brukar jag sätta dem i badet (helst efter middagen, men idag blev det innan, vilket gjorde allt lite ännu bättre i och med att dem var skitiga efter parkleken innan middagen!). 
 
Nu har vi ätit klart. Det blev hemmagjord pizza idag. Vi som alltid brukar äta tacos på söndagar körde på lite variation. Nu diskar R, och jag leker med barnen, småplockar och snart... får vi sätta oss ner. 
 
Nej, jag måste faktiskt säga det - söndagar, när vardagen är som bäst!

Kommentarer
Postat av: ACIRES - Fotograf i Skåne

Måste bara berätta att efter att jag blev lite små deprimerad när du berättade att HM inte hade kvar dom där fina byxorna så var jag inne på en HM affär där jag inte brukar och vad finns inte där om inte dom sista 3 paren av just DOM byxorna. Så nu har dom fått flytta in hos sonen!

2012-07-30 @ 18:27:34
URL: http://justababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0