Bästa veckan!

 
 
Hej Spexar-Joline! Det är ju toppen att hon har roligt iaf. Och det är väl de bilder som är just roligast. Hur som helst. Det här har varit den bästa veckan på länge! Känns som om att jag och vi som familj har hittat på en massa saker, samtidigt som jag har hunnit ha det fint och rent hemma. Vi har kvälls-grillat, åkt på äventyr, lekt, myst och mest varit ute. Att R jobbade kväll/natt igår eller att han ska iväg på AW idag drar inte ner veckan för fem öre. Tvärtom! Han är värd det, och det känns skönt och befriande att faktiskt kunna unna honom det. Jag är annars inte så förtjust i att vara själv på kvällarna eller att somna ensam. Men nuså!
 
Egentligen var det jag som skulle träffa Linda ikväll, utan vin (tro det eller ej!). Men det var ett litet missförstånd från min sida, och det gällde ju egentligen nästa helg. Så, idag på dagen tänkte jag bara ta det lugnt. Vädret bjöd på solsken, så jag bestämde mig för att ta med mig barnen och bada en sväng. Bara vi. Men så ringde Nathalie och frågade om hon kunde komma förbi ett tag innan hon och hennes karl åkte till landet. Spontana grejer gillar vi! 
 
Nu har vi precis kommit hem. Jag har satt barnen i badet och ska precis börja med middagen. Vad eftermiddagen bjuder på får vi helt enkelt se...

Kommentarer
Postat av: sandra

så söt hon är! :)

2012-07-21 @ 14:38:32
URL: http://sajohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0