Det första renhuvudet - tygerna

 
God morgon på er!! Hoppas ni mår bra idag och inte är alltför bakis eller allmänt dåliga. Jag känner mig pigg och pirrig. Fick sovmorgon idag igen och när jag vaknade började jag genast tänka på mitt renhuvud som jag snart ska sätta igång med. 
 
Jag var nämligen och köpte tyg igår till det kommande, första renhuvudet som ska gå till försäljning. Jag känner att det har funnits en del efterfrågan sedan jag gjorde mitt renhuvud till Joline. Så jag tänkte börja lite såhär, som en hobbyverksamhet och se hur många är intresserade. Annars är det ju självklart ingen vits! Bara tygerna och innehållet gick på över 300:-, så man vill ju helst inte gå minus i och med att jag ändå köper tyget ur egen ficka (såklart) och sitter och syr den i några timmar åt gången. Men det är ju inte riktigt det som jag känner är viktigast just nu. Ju större efterfrågan blir, desto dyrare blir den såklart. Så, jag antar att OM ni är sugna på ett renhuvud, var smarta och lägg ett bud på den första som kommer. Innan den liksom "läcker ut" - lr hur man ska säga.
 
Det första utförandet blir alltså med dessa tyger. Omsorgsfullt valt, måste jag påpeka. Helt klart ett utav mina favorittyger. Passar så gott som in i nästan alla barnrum. Och nya inredningsgrejen är ju att det inte alls behöver matchas med någonting annat. Inte ut till sin spets iaf. Och, tänk på att jag ska försöka göra varje renhuvud unik. Men det vet jag inte än. Om jag får förfrågan om att göra en till sådan här, så kanske det blir så. Men eftersom att jag inte äger någon verkstad eller arbetskraft förutom mig själv, så är det ju handgjort och det tar tid. Och just för att det är handgjort så blir ju inget renhuvud riktigt sig likt något annat.
 
Jag hoppas att tygerna faller er i smaken så mycket som jag tycker om dem! Jag kommer förhoppningsvis få min nya symaskin imorgon. Då börjar jag. Renhuvudet kommer jag lägga ut på Tradera, sedan får ni sköta resten - högst bud vinner. Jag räknar med kanske, högst 3 bud. Vilket säger sig självt att det inte behöver bli så dyrt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0