friday night

 
 
 
 
Vad gör hon uppe nu? JAG ÄR EN TROGEN BLOGGERSKA. Kallas det. Yesbox! Jag kom hem för drygt en halvtimma sedan och kände mig ovanligt pigg. Vanligtvis när jag kommer hem senare än... 19.00, så blir jag okontaktbar, slänger mig i sängen med kläderna på och mumlar något i stilen med "tyst..." (med dreggel i mungipan) till R när han försöker prata med mig. Jag är försjuttsingen tvåbarnsmamma, inget att förneka och det märks ibland vill jag lova. Men ikväll, ja.. nu är det tydligen andra puckar som gäller och det är nästan som om att jag börjar vänja mig vid att ha mer egentid - med all rätt och inte mig emot direkt.
 
Kom till kritan. Ja, jag ska. Varför så bråttom...
 
Haft ännu en otroligt bra och mysig kväll tillsammans med mys-Emelie och senare svängde vi förbi mys-Malin. Haha, jag orkar inte med mig själv. Vi startade allt med takeaway vid Årstaviken - en flarra Strawberry Wine på det och sedan var det klarrrrt. 
 
Nej, dags att sova. Imorgon får jag sovmorgon. SOVMORGON, fattar ni vad det innebär egentligen?! Alldeles för underskattat nuförtiden. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0