HEY HO, LET'S GO!

 
 
NUUUSÅ! ... Hämtade ut min nya symaskin igår eftermiddags. Nu har jag gjort alla mallar på nytt, och även klippt ut tygerna som jag behöver. Nästa steg blir att sy. Det kommer säkert gå hur fint som helst, men, jag är ändå liiite nervös. Spelar liksom ingen roll vad det är man syr, jag blir alltid nervös precis när nålen sätter fart. 
 
Eftersom att jag är en sådan snäll människa som har dåligt samvete jämt över andra människor (egentligen helt utan anledning!), så kommer jag lägga ett ganska så lågt utropspris, mot vad den egentligen är värd. Inte för att jag är självgod, men hur många är villiga att gå minus (rent ekonomiskt!) för att man vill att någon annan ska kunna köpa den?... När jag har pratat med andra runt omkring mig om min... omtalade ren (det enda jag nämligen pratar om är min ren!)... så säger alla: "DU MÅSTE GÅ MED VINST!!! SÄTT UTROPSPRISET FÖR VAD MATERIALET KOSTADE!!!" - min mamma var nog värst, hennes utropspris vill jag nästan inte säga. Haha. Men hon tänker väl mer på att jag sitter här och "sliter" med två barn bredvid. Det tar ju trots allt tid. 

Men, som sagt, det skiter jag faktiskt i. Jag tycker att det är hur kul som helst om någon ens vill ha mitt renhuvud hemma hos sig! Så, för den sakens skull så kan jag gärna gå lite minus ;) Vi ÄR ju ändå ett team, ni & jag! Inte sant. PUSS PÅRÄÄÄ!!

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh va duktig du är! :) Finns de möjlighet å beställa ett sånt? med önskemål om egna tyger? Vills å gärna ha en i min dotters rum :))

2012-07-12 @ 07:40:08
Postat av: Frippan - Pyssel och Sånt

Nej.. inte gå minus :) Mår så dåligt över att man ska behöva gå minus bara för att man gör saker för hand. Jag är lika som du.. kan inte heller ta betalt för det jag gör. Därför så peppar jag nu dig att ta vad materialet iallafall kostar.

Just det.. jag läste ju i nyare inlägg att du tog pisslite för din underbara ren ;) Hoppas nu att du inte går minus!! Heje heja! Ta mer nästa gång.

2012-07-14 @ 21:53:23
URL: http://frippan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0