H&M home kids

 
Barnens kommande tjej-sysslings (!) mamma visade för ett tag sedan H&M Home kids för mig. Jag har inte kikat mer på det sedan dess. Men nu när det känns som om att alla skriver om det var jag ju tvungen att kika efter igen. Jag tycker att dem har massor utav roliga saker. Pälskuddar med öron? Hur gulligt är inte det liksom. Synd bara att jag inte känner att det skulle passa in i barnens rum.
 
Det här påslakanet dock, det gillar jag. Samma med kaninkudden, vet inte varför men tycker att den är extremt söt. Det är nu jag känner att jag hatar att barnen inte har ett varsitt rum - jag som är match-tokig kommer liksom inte kunna få det precis som jag vill så att det fungerar med varandras inredning. Blått och rosa är ju betydligt lättare att matcha, nu när det är så himla poppis med Pip Studio osv, så har dem just de färgerna som en kombination på vissa utav deras saker. Men nu har ju jag rosa och svart. Vilket inte alls är lika roligt och lätt att matcha ihop. 
 
Såg jättefina svarta påslakan med stjärnor på, som jag tänkte på till Mio. Och en handduk. Och, en leopard-handduk till Joline. Men det är ju den här jävla matchningen som fuckar upp my brain. Blä.

Kommentarer
Postat av: Emmeli

men gud vilket gulligt påslakan!

2012-07-24 @ 21:09:40
URL: http://emmelielind.wordpress.com/
Postat av: Johanna

Tycker H&M Home hade en del fint till barn men mer till pojkar än flickor. Eller gäller kanske mest de saker som föll mig i smaken ;-).

Olivia ska få ett nytt rum (pust). Vi har många sovrum och har insett att hon har fått ett på tok för litet rum. Hon kommer inte kunna röra sig och leka fritt i hennes nuvarande med tanke på gåbilar, tält etc. Så vi ska bara byta. Kräver "bara" att jag målar ett 12 kvm stort rum med panel. Yaaaay! ;-)

2012-07-26 @ 17:40:00
URL: http://passionforpoison.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0