irl

 
JA, vad säger man. Vi är ju tydligen de enda som har det såhär stökigt. Eller, det här är långt ifrån stökigt om du frågar mig - det börjar likna något om man kan hitta en gammal, hård macka bakom hörnet. Det är ungefär på den nivån det blir här hemma ibland. Alla definierar ordet stökigt olika i och med att alla har det just olika. Men det finns inge värre än när folk säger att dem har det så jävla stökigt och så möts man av en liten tröja som ligger på golvet. Det är EN TRÖJA på golvet - det är INTE stökigt. Stökigt sitter väl i helheten tänker jag. 
 
Nästan så att jag börjar undra om jag är allvarligt sjuk i något eftersom att ORKEN inte finns till att ständigt gå efter mina ungar som en höna och bara plocka efter dem. Jag sitter hellre en kvart extra på soffkanten för att sedan ta tag i kaoset. Än att ständigt vara där. Där har vi det igen, alla är olika. Jag önskar att jag kunde ha lite mer av den där städmanin som "alla andra" har i sig. 
 
Och ja, det är mitt morgonrocks-snöre som ligger på golvet i det högra hörnet... jag kan ju få olika svett-attacker ibland då jag bara frenetiskt slänger av mig allt jag har på mig på golvet och ställer mig och hyperventilerar i något hörn. Jag säger ju det, jag måste ju vara sjuk. Eller nått.

Kommentarer
Postat av: Jenni - mamma till Lukas

Måste bara säga att du skriver så jäkla härligt, humoristiskt! :) Sista meningen fick mig att skratta högt, haha! en härlig blogg har du!

2012-07-15 @ 20:47:44
URL: http://jennidesiree.blogg.se
Postat av: Yohannas.se

haha... det där är ju iiiingenting kära du :)

2012-07-16 @ 19:16:42
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0