mamma&dotter

 
 
Jag bara älskar sånna här dagar! När man har lite mer energi än vanligt och istället för att bara sitta hemma och samla ännu mer energi så försöker man göra något utav dagen. Pappan har jobbat väldigt mycket den här veckan, samt helgen förutom idag (söndag). Det är sällan jag och Joline hinner hitta på saker själva. Så idag medan Pappa och Mio var hemma och vilade så var vi ute i minst 2 timmar. Picknick och parklek! Barfota och gungning. Tre olika parker och sedan begav vi oss hemåt för att hämta ut resten av familjen. Men de sov fortfarande så vi satte på en film (som jag sa i tidigare inlägget) och myste vidare. NU har dock resten av familjen vaknat och lite mellis först, sedan bär det nog av ut igen.
 
För varje dag som går så känner jag bara mer och mer hur stolt jag är över Joline. Hon är fantastisk på alla sätt och jag älskar henne enormt mycket. Hon har dessutom kommit upp i en sådan härlig ålder där hon kommunicerar bra, är blöjfri och inte känns sådär liten längre. Det gjorde hon ju inte med blöja heller, kändes liten. Men mer att vi har tagit oss över det där stadiet och det känns så stort såklart. Hon klarar sig själv på ett helt annat sätt och det har hänt så otroligt mycket mellan åldrarna 2 och 3 för henne. Hon börjar bli stor nu, och det märks. Vad hände med min lilla bebis. 
 
Nej, mer sånt här säger jag. Den här söndagen känns redan toppen och om jag känner min familj rätt så vet jag att det blir någon mysig middag ikväll, som vanligt på söndagar.

Kommentarer
Postat av: Shopaholic ♥ Blivande mamma till Tre!

Låter som en kanondag!

2012-07-01 @ 18:53:56
URL: http://majbebis08.blogg.se
Postat av: emma.

åh va söta bilder!

2012-07-01 @ 20:55:26
URL: http://emmalottaa.blogg.se
Postat av: Yohanna

Hääärligt! Å hon är grymt fin din dotter!! Lite för lite bilder på DIG bara! ;)

2012-07-02 @ 10:12:29
URL: http://maiplu.se
Postat av: Hanna

Dina barn är så grymt söta!!

2012-07-03 @ 23:57:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0