morgonstund har bajs i mun

 
Vad HÄÄÄNDER, undrar ni! Ja, ni förstår... när jag är inne i något, då ser jag lite av ett tunnelseende och blir liksom oförmögen att ha kontakt på annat håll. Jag håller på med renhuvudet. Det är kul. Jag hoppas att jag kommer bli klar med renhuvudet redan idag. Men jag kan inte lämna några garantier EFTERSOM ATT MINA BARN är helt av banan just nu. Vad händer - undrar jag? Okej, Joline har varit en tonåring sedan hon föddes och låg på BB, och då tänker man att det kanske blir lite lugnare ju äldre hon blir. Haha, YOU WISH! Hon jävlas med mig hela tiden. Jag är helt utmattad nu, och jag kan inte heller se någon röd tråd i det här inlägget. 
 
Det enda jag begär, är lite lugn och ro när jag precis är klar med mitt kaffe, så att jag kan äta mina avokadomackor (läs: MINA avokadomackor) i fred. Detta sker självklart när jag redan har gett barnen deras (!) frukost. Men detta spelar ju såklart ingen roll, precis när jag på en microsekund snuddar mitt finniga ärsle vid soffan så slänger barnen sina frukostar åt sidan och kastar sig över mig. Bara att pula in avokadon i munnen på dem och intala mig själv att hålla käften och behålla lugnet.
 
Jomen visst, jag älskar mina barn. Absolut. Haha... självklart.

Kommentarer
Postat av: 2-barns-mamman

Haha, låter som här. Måltiderna här är nog de mest kaotiska på denna sidan jorden. Men vad kan det bli med en liten matvägrare och en bebis som alltid plötsligt blir vrålhungrig när man lagt upp sin mat på tallriken, även om han precis innan blivit erbjuden tutten...

2012-07-11 @ 10:59:42
URL: http://askmolnochrosaludd.blogg.se
Postat av: Cissi

Känner igen det där! Misstänker också att vi fick en tonåring hem från bb.. Fasar för hur "de riktiga" tonåren ska bli.. Redan!

2012-07-12 @ 20:57:48
URL: http://Nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Frippan - Pyssel och Sånt

Haha... underbart. Det där med egen tid, den dog när barnen föddes ;) Bara att gilla läget. Vet precis!!!

2012-07-14 @ 21:48:59
URL: http://frippan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0