peace and lo... quiet!

 
 
Aah, pustar ut. Inte för att barnen är jobbiga idag eller så. Mer att det är så jäkla skönt med lite lugn och ro ibland. Att få vara själv i sin egen tystnad är ju alltför underskattat nuförtiden. På onsdag fyller jag år. Vill ni veta hur mycket? Det får ni inte. Mööhaohahgagaha... 
 
Jag funderar här i soffan på om man kanske ska brygga lite kaffe. Låter väldigt gott. MmmMmm..mMm.. Det känns dock lite föör ansträngande att ta sig upp, röra på sin lilla hängröv och göra själva kaffet. Jag sitter en liten stund till. Bara lite. Lite till.
 
Livet är bra skört. Det vet ni va? Ta vara på varandra. Ta VÄL hand om de personer som betyder allra mest. Det är så tråkigt att det oftast ska behöva hända något hemskt som gör att livet blir lite ur balans för en stund - för att man ska fatta det. Varför kan man inte bara få uppskatta det innan? ... Det finns så många barn/ungdomar/vuxna som lever ett tufft liv med sjukdomar eller andra tragedier. Som inte har möjlighet till en "vanlig" vardag, en vardag som så många klagar över ibland. För vissa människor är just en vanlig vardag allt man begär. En vanlig vardag är inte så dumt, om ni tänker efter en extra gång. Och själklart finns det alltid folk som har det värre i olika situationer. Och det i sin tur innebär självklart inte att man inte får känna efter i sitt eget liv och tycka att småsaker är jobbiga ibland. 
 
Okej. Innan man börjar bli för sentimental så är det nog dags för kaffet nu. Herregud, vart fick jag det där ifrån?! Ja, jag förstår om ni undrar ibland. Haha! Bara en liten reminder people! 

Kommentarer
Postat av: Caroline - mamma till Novalie

Vilka gosiga bilder på plutten :)

2012-07-04 @ 20:28:07
URL: http://comse.blogg.se/pluttisen
Postat av: Caroline - mamma till Novalie

Vilka gosiga bilder på plutten :)

2012-07-04 @ 20:28:29
URL: http://comse.blogg.se/pluttisen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0