Renhuvud - Mintgarden

 
Högst bud vinner, den som tareeen han fåååren, sist till kvarn är det som gäller!! Nu är äntligen min första ren som går till försäljning klar. Jag har döpt den till Mintgarden då jag tycker att det sammanfattar huvudets tyger bra. Jag blir nästan lite sentimental. Har slitet i nästan hela veckan och nu kanske hon/han ska få ett annat hem. Jag är så nördig när det gäller sånt här. Farväl!

Mått
Höjd (från nosen till toppen på hornen): 50 cm.
Bredd: ca. 14-18 cm, (den är 14 cm vid själva väggfästet/plattan, men lite större vid själva huvudet).
Djup: 21 cm. 

Avhämtning (om du inte är en mördare) är möjlig, annars tillkommer det en fraktkostnad på sisådär 69 kr. Jag har lagt ut den på Tradera, med ett utropspris som börjar på 150:-, oförskämt lite i och med att bara tyget kostade 300 kr, och arbetet på 3-4 dagar, jo men visst. Vad gör man inte för er va!
 
Lägg ditt bud här!

Kommentarer
Postat av: Karin

Men vad roligt, kommer säkert att gå toppen:)

2012-07-12 @ 16:47:56
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Sophie

Snyggt, proffsigt och kreativt. Om jag inte vore den "karriarista" jag är och ist hade ett härligt chict barn på min höft hade detta gärna fått vaka över barnrummet :-)

Svar: Haha, du är bäst!
Daniella Svanholm

2012-07-13 @ 14:58:05
URL: http://karriaristan.se
Postat av: Emma - mamma till Loie

om det nu är så att mina andra kommentarer kommer fram så ber jag om ursäkt för mitt spam. men det har inte verkat fungerat med mina andra kommentarer så jag försöker en gång till, på detta inlägget istället.

är det möjligt att beställa ett renhuvud? jag skulle vilja ha ett i sonens rum, men i lite "coolare" tyg.

Hoppas du får en fortsatt trevlig helg! Vilken underbar blogg du har föresten!

Mvh Emma

2012-07-14 @ 20:57:42
URL: http://www.loverfool.blogg.se
Postat av: Frippan - Pyssel och Sånt

Vilken kreativ tjej du är. Det va det sötaste! Det är så jobbit att göra hantverk på ett sätt för man kan ju knappt få ut vad man egentligen önskar med tanke på både materialkostnad och TID. Det värsta är nog tiden. Pysslar oxå och det gör nästan ibland ont när man gjort något och så går det inte att ta vad man egentligen tycker det är värt. Men det är ju så otroligt roligt att göra saker. Hjärtat blir så glad. kramkram

2012-07-14 @ 21:42:19
URL: http://frippan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0