Saturdays play

 
 
 
 
 
 
Japp, vi kan ju nu alla konstatera att greklands-brännan inte håller i sig på mig fortfarande. Welcome back Zombie! Eftersom att Sveriges sommer inte bjuder på det bästa vädret, så finns det inte så mycket man kan göra åt saken förutom att infinna sig i sin grå/blå/gul-bleka kropp.
 
Hur som helst. Satte på mig mina "träningskläder" som jag faktiskt älskar att sätta på mig - och nej, det är inte ur ett träningsperspektiv dem åker på. Utan, när jag inte hittar något jag vill ha på mig så är det bekvämt att sätta på sig träningskläderna. Den rosa "skaljackan" matchas såklart ihop med ett par rosa nike-dojor. Och vadå träning, här får man tillräckligt med motion och styrka genom att klättra i parken med sina kids. Motion så att det tom räcker och blir över.
 
Fantastisk (där kom det igen!) dag som avlutades med en mys-middag tillsammans med min mys-familj. Otroligt mysigt om jag får säga det själv! ;) Nu ska vi mysa vidare här. Mysimys...

Kommentarer
Postat av: Jenna

Vilken fin och inspirerande blogg, så duktig du är på att fota! dig måste jag följa på bloglovin :)
Här har vi en greklandsbränna som också bleknar för var dag, när var ni där?
Har du sålt renhuvudet än? Annars är jag intresserad :) Stor kram

Svar: Hej Jenna! :) Vi var i Grekland för snart 1 ½ månad sedan. Så det är ju ändå ett tag sedan, haha... Och renhuvudet ligger på Tradera just nu. Tror att den ligger på 310-360 kr... bara tyget kostade ju 300, så det är ganska billigt ändå :) Nu har det inte budats varken igår eller idag. Så, om du vill ha renhuvudet så kan du bara gå in där och buda!
Kram!
Daniella Svanholm

2012-07-14 @ 22:17:55
URL: http://onlymama.blogg.se
Postat av: Hakuna Matata

Åh så söta bilder :3

2012-07-15 @ 10:25:03
URL: http://sofiafrandberg.blogg.se/
Postat av: Thessan - Ensamstående mamma till Moa

Fin blogg och underbara bilder!

2012-07-15 @ 11:48:06
URL: http://theresemessing.se
Postat av: Emma

Underbara bilder, Daniella!

2012-07-15 @ 17:17:59
URL: http://emmzie.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0