THANK GOD IT'S FRIDAY

 
Jaaa visstsörru! Morgonen började med en liten pw i solen med barnen. Vi mötte en humla och jag la mig frenetiskt på alla fyra för försöka fånga den på bild. MöhöhÖÖH.. nejrå, någon måtta får det vara. Tänk om mornarna kunde börja så varje morgon? Vilken supermorsa man hade varit. Jag hade inte ens kunnat lura  er i och med att det är molnigt just nu. Inte för att jag är typen som ljuger. Men ändå. Bilden togs när vi hade våran lilla picknick i onsdags.
 
Jag har verkligen inte hunnit ta några fler bilder igår eller idag. Jag ska på möte nu på förmiddagen och har fixat och plockat hela morgonen, samtidigt som barnen gärna vill sitta på mig. På huvudet, om de ficka bestämma - men vilken tur att dem inte får det då.
 
Jag vill försöka hinna med lite fler bilder på mig själv, jag vet att det har efterfrågats och jag själv tycker att det är himla kul med sådant. Inte bara en massa puttenuttigt på naturen bland annat. Så, jag ska som sagt verkligen försöka hinna med det innan kvällens äventyr... men gud, vad är det hon tjatar om tänker ni? JO, det är nämligen så att jag tänkte träffa Emelie ikväll. Bara hon och jag (+ en vinflarra). Veckan har varit hektisk och för att jag ska kunna njuta fullt ut av resten av helgen så har jag lite egentid på fredagen.
 
Nej, dags att fixa det sista.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0