Cheap Monday


Titta! Världens finaste kille i världens finaste lilla mjukisdress! På kalaset vi hade i lördags så fick han bland annat dessa byxor av vår vän Emelie m. familj. Hon hade inte fått tag på den matchande tröjan, så jag beställde den i efterhand från bästa OiiDesign, som förövrigt har en grym service. Det är inte ofta E-handel sker felfritt, utan antingen kommer det försenat eller leverat till något annat utlämningsställe. Som en smått shoppa-barnkläder-galning som jag är - så blir jag sådär hetsig och vill att kläderna ska komma på en gång (helst redan dagen innan jag beställer dem!)... beställde varan på fredagkvällen (så smart som jag är... jag VET ju att inga leveranser sker på helgerna)... och jag hade helt förväntat mig ett Avi, men nu fick jag ett stort paket nerpulat i brevinkastet och såg till min förvåning att jag idag (tisdag) hade fått tröjan. Grymt! Så, om ni redan har funderat över att beställa från OiiDesign, behöver ni inte tveka. Let's do it.

Nya favorit-dressen, helt klart! Nu kan han springa runt på midsommar-kvällen och mysa i sin fantastiska mysdress. Många "mys" va? Men det är ju så det ska vara.


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej! Fin och inspirerande blogg du har! Undrar bara var du köpt mjukisbrallorna, de beiga med knälapparna? Vill ha till min 1-åring Kalle!

2012-06-19 @ 21:23:22
Postat av: Joanna - Mamma till Willem

Hej, vad fotar du med för kamera, och fotar du oftast i M , A eller S ?
och vilka inställningar, du får så fina bilder på dina barn och jag håller på och testar min nya kamera nu, men har inte riktig fått till den där perfekta än..

2012-06-21 @ 13:02:24
URL: http://mittunderverk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0