fru(kt)kost
Idag blev det en färgglad frukost! Jag sa ju att jag skulle köpa hem frukter och skära upp varje morgon - ta tag i det. Jag är den där personen som nödvändigtvis inte behöver frukost och det räcker med kaffe på sin höjd. 

Mio är helt galen. Han skriker rakt ut, och har gjort det de senaste 5 minuterna. Han får nämligen inte rota i soporna i köket. Han är helt, totalt förstörd. Livet måste ju vara oerhört jobbigt för lillkillen. 

Jag har gått ner i vikt, IGEN! Jag har 2,6 kilo kvar till min "målvikt"... spyr hon? Nej, det gör jag inte. Det jag gör/har gjort är; slutat baka (vilket medför en jävlans massa små-ätande, "jag tar en/två bullar till lunch istället, paaallante göra något annat!"), ätit knäckemacka till frukost varje dag i över ett halvår. Inget småätande som sagt (onyttiga mellanmål alltså!), och tänka lite mer... "behöver jag verkligen käka 73 st korvar nu?" - Nej, det behöver man ju inte, för att bli mätt.

Jag känner ju det på kroppen och jag är inte lika... svullen längre. Självklart kommer magen alltid vara just Magen med stort M. 

Nu ska jag slicka upp melonsaften som samlats i mina mungipor och börja ta på mig kläder och fixa lite... jag och E ska ju faktiskt till Sandhamn idag!

Kommentarer
Postat av: Jeanette♥

Grattis till viknedgången:)

2012-06-09 @ 10:53:58
URL: http://jeanettefoss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0