God morgon 3-åringen!

Jolines födelsedag idag. 3 år! 3 ÅR!!! Fattar ni?! Nej, jag tänkte väl, för det gör inte jag heller. Var det verkligen 3 år sedan som vi låg där på BB nu? Fasiken, det är ju nästan så att jag känner en tår komma. En liten tjej som hade bråttom ut och hade sitt hetsiga temperament redan då antar jag! ;) Nej, gud så overkligt det här är. Var det HELA tre år sedan? Samtidigt som man känner, var det bara tre år sedan? Hon har väl funnits här för alltid?

Hur som helst. Morgonen börjar med en sovmorgon. Därefter så började karln baka scones. Ville ha något extra mysigt nu på morgon. Joline är så himla feg på att testa nya saker, men Mio blev helt såld. Mamman också. MmMmMm...

Snart ska hon få sin födelsedagspresent av oss. R håller på och monterar ihop den. Vad kan det vara...? En cykel. Hon har sneglat på cyklar sedan flera år tillbaka känns det som (trots att hon bara är 3 år!). Hon kommer bli överraskad och väldigt glad!! Ska bli så kul att se. Bortskämda ungar alltså. Man vill ju inte som föräldrar att dem ska bli bortskämda på ett dåligt sätt, samtidigt som man vill skämma bort dem. Nu fick hon tre födelsedagspresenter ändå, en Kartell-stol, en Sebra-docka, och en cykel. Det är väl mer så att mamman här hemma går lös och vill ha så mycket.

Nej, dags att gå och kika hur det går med monteringen...


Kommentarer
Postat av: Spanienfrugan

Hoppas hon blir glad för cykeln!
Kan tänka mig att tiden springer iväg med de små

2012-06-17 @ 12:08:04
URL: http://spanienfrugan.blogg.se
Postat av: Yohanna

Montera ihop cykeln? KOm den i delar?!!

2012-06-17 @ 14:30:38
URL: http://maiplu.se
Postat av: Sarah

Grattis till er dotter! :)
Dina barn är toksöta! Hittade din blogg häromdagen och har läst igenom lite - föll för inredningen och ditt sätt att skriva. Här stannar jag kvar ;)
Hoppas hon blev glad för cykeln!

2012-06-17 @ 19:31:38
URL: http://lovefroms.blogg.se
Postat av: stina

Grattis åt er fina tjej, ja tiden springer verkligen i väg ännu mer när man har barn att fylla dagarna med!
Vilken fin "brödkorg", skulle jag behöva, vart hittar man en sån tro?

2012-06-17 @ 23:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0