kläddocka barn

 
Jag fattar hur ni tänker - man upplever saker runt omkring som sin hjärnan redan tänker på. Haha, okej, det lät lite konstigt. Men, det stämmer inte. Jo, det är klart det stämmer. Om jag ska börja tänka på att jag vill ha en hund - då kommer jag helt plötsligt lägga märke till alla hundar runt omkring mig och tycka att det är "hundar överallt" - när det i själva verket har varit så många hela tiden runt omkring en. Lite "man hör det man vill höra" fast nu blir det "man ser det man vill se"... jag kan ju självklart hålla med om det. MEN, MEN, MEN - det är gäller ju inte riktigt mig alla gånger och mitt inrednings-sug... saker som har försvunnit ur ett sortiment "för evigt" kommer HELT plötsligt tillbaka. Det är som om att det är ämnat för mig - eller att gud eller någon vill jävlas med mig och se om jag kan "stå emot frestelsen", och... det kan jag ju inte. Så var det med det testet. 
 
Hur som helst - jag kikat på den här förut, men när jag väl skulle köpa den så var det såklart slut och skulle då inte komma in mer. Vad ser jag idag? Den här står i skyltfönstret och jag nästintill springer in och mumlar lite hetsigt och frågar någon kassörska om dem säljer dem nu. Eller, jag vet faktiskt inte vad jag sa, det svartnade liksom. Haha. Och, kassörskan förstod verkligen inte heller vad jag sa. 
 
Men vad gör det? Jag kom ju hem med en ändå tillslut. Hur det gick till har jag ingen aning om. Från det att jag såg den, tills det att jag gick ut så är det som en stor och fet minneslucka.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Har just nu en tävling inne hos mig :)

2012-06-20 @ 20:45:06
URL: http://skapandejag.blogg.se
Postat av: fanny

Du "driver" den mest givande, positiva och roligaste bloggen jag känner till! Jag blir så glad och motiverad (på nått sätt) av att bara läsa det du skriver och titta på dina bilder, vilken känsla för inredning du ha! Allt man ser är ju så snyggt, och kläddockan.. helt underbar!

2012-06-21 @ 09:11:09
Postat av: Sofia

Bara måste ha en sån kläddocka till min dotter. Va har du hittat den??!!

2012-08-28 @ 10:43:47
URL: http://sofiasglossip.com
Postat av: Elvira

Jag har letat jätte länge efter en fin skyltdocka och den här ser helt perfekt ut. Får jag fråga var du har köpt den? Och finns den online? :)

2014-08-09 @ 17:59:28
Postat av: Elvira

Jag har letat jätte länge efter en fin skyltdocka och den här ser helt perfekt ut. Får jag fråga var du har köpt den? Och finns den online? :)

2014-08-09 @ 18:24:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0