kvällslugnet


Ni hör tystanden va? Ja, för det gör ju sannolikt jag med kan jag säga er!!! En kopp te bara för att det är så himlans mysigt. Jag har städat hela dagen. Inte storstädat med skurning av golv eller dammtorkat - jag har bara hållt på som man "ska" för att det ska se "felfritt" ut om någon oväntat skulle knacka på dörren. Vanligtvis kan jag liksom inte släppa in folk som kommer på "bar gärning". Det är nästan som om att jag tror att dem vill sätta dit mig, ringa polisen och säga... ja, säga vadå egentligen: "Det är stökigt hemma hos dem!"... Kanske inte. Men det är inte så att jag är fåfäng och säger att det är stökigt för att det "råkar" ligga en strumpa på golvet (hur råkar en strumpa ligga på golvet egentligen?)... utan, när jag har det stökigt, så har jag det v.e.r.k.l.i.g.e.n stökigt. Jag kan ju inte vara den enda som har det såhär?!!


Så,
idag drog jag på smilbanden och försökte vara den där perfekta husmodern och bara ha det sådär felfritt för en gång skull... självklart mår man bättre av ett rent och fint hem. Men inte om man inte hinner leva lite också. Jag är ju en riktig lat jävel (men jag föredrar att kalla det livsnjutare... haha!)... och hellre lite skit i hörnan än ett rent helvete. Do yah knöw what I mean??

Jag är för lat för det här egentligen. Vad fan håller jag på med? Vem försöker jag lura? JAG HAR DET SKITÄCKLIGT HEMMA. Nu är det sagt.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Åh! vad jag gillar det här inlägget! Ja, jag vet vad du menar. Min bästa motivation till att städa är när jag väntar besök:)
kram Åsa

2012-06-19 @ 23:20:27
URL: http://enkeltochfint.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0