Midsommar 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
Såja! Nu är jag tillbaka. Ivriga som ni är. För det första kan ni ju fet(!)glömma vad jag sa om min fortsatta viktminskning där förut. Jag har aldrig varit fetare nämligen! Jag hatar hur jag liksom känner min mage skava mot mina tröjor för att valkarna bara hänger. Väldigt obekvämt faktiskt. 
 
Vi har haft det huuur mysigt som helst i Dalarna, midsommar-idyllen. Det är alltid mysigt i själva Dalarna. Och varför man blir fetare där än på andra ställen är för att man verkligen tar traditionen ut till sin spets, firandet håller på i minst 2 dagar (och det firandet innebär liksom att alla träffas dagarna efter för att käka upp resterna tillsammans!)... Man kommer inte undan med andra ord.
 
Som jag sett så har de flesta (även vi!) blivit välsignade med solsken på självaste midsommarafton. Sådant är ju bara pricken över i:et. Speciellt om man har småbarn känner jag, det underlättar ju en hel del att barnen kan vara ute UTAN regn. 
 
När kom vi hem? Ja, för någon minut sedan. Det första mamman gör är att släppa ungar och packning vid dörren och springer in till datorn med kameran i högsta hugg för att ladda över bilder och sätta mig här. Så känn er inte övergivna, för i helvete! Okej, jag kan erkänna att jag faktiskt började skura golven som högst sker 2 ggr per år, och packade upp halva packning PLUS satte barnen i badet. Så, SÅ hemsk mamma är jag faktiskt inte.
 
Nej, nu väntas våran helgtradition - söndagstacosen! Fyfasiken vad jag ska njuta, är så sugen på Jalapenos och har varit det i... några veckor nu. R var ju snabbt där och blängde på mig och brast "ÄR DU GRAVID ELLER??" - Som om att jorden höll på att gå under. Jag är nämligen en sucker för stark mat som preggo. Meeen gud, sluta skriva nu då? Slutfrasen var ju flera meningar upp. Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Spanienfrugan

Trevligt med nyskurade golv :) Ser ut som ni haft en ypperlig midsommar med!

2012-06-24 @ 20:39:50
URL: http://spanienfrugan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0