parkhäng hela (!) veckan lång
Jag som trodde att barnen skulle vara tokiga (!!!) i poolerna och badbassängerna (vad är skillnaden på de orden egentligen?)... Joline ville vara i parken under nästan hela veckan. Eller nej, jag underdriver. Jag menar verkligen HELA veckan, FRÅN morgon TILL kväll. Non-stop. På riktigt! Som tur var så var ju inte vi de enda som hade barn där som ville hänga i parken hela dagarna - så det fanns gott om stolstolar uppradade för alla föräldrar så ville sitta i någon minut på alla dessa timmar från 9-18. Det är ju TACK vare dessa fantastiska stolar som gjorde att jag kunde få lite, lite färg på min annars gul/blå/grå/gröna hudfärg. 

Det var inte bara hotellet som var perfekt i sig, utan parken också!!! Haha... jag vet, förstår ni vilken billig reklam det här är för Ving? Men det är ju sant. Alla parker och barn-pooler hade som "UV-tält" över sig, så att varken parkerna eller barnen skulle bli för varma. Klätterställningen var i perfekt storlek för Joline att kunna leka själv i men samtidigt känna lite utmaning när hon tog sig upp i alla hinder.

Men, sista dagen så ville Joline bada en stund. Och den stunden... tackar vi för! Haha, jisses, envisa barn - undrar vart dem har fått det ifrån? Inte är det från mig inte, nej nej... *blink, blink*

Kommentarer
Postat av: Spanienfrugan

Vad kul att de hade att göra i parken, men kan tänka mig att ni gärna hade badat mer.

2012-06-08 @ 21:58:51
URL: http://spanienfrugan.blogg.se/
Postat av: Hanna - En sån där mammabloggare ♥

ser helt underbart ut! ^^ vill oxå åka utomlands... detta vädret gör mig f*n galen, haha! ;o)trevlig helg!

2012-06-08 @ 23:10:11
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: mary

Du tar väldigt fina bilder :)

2012-06-09 @ 00:58:04
URL: http://maryphoto.blogg.se/
Postat av: Saga -mamma till Emilia

gud så härliga bilder! :)

2012-06-09 @ 21:47:14
URL: http://emiliasmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0