REA och nyheter hos Oii!

 
 
Godkväll på er! Jag vet att några utav er tycker om lite tips emellan åt, och jag gör ju ingenting annat på dagarna (i princip!) än att leta efter bra hemsidor med bra urval. Jag gör det just för att vissa favoritmärken inte är så lätta att få tag på i butik, och därför kan de finnas på olika hemsidor. 
 
En utav mina favvo-hemsidor Oiidesign har börjat få in kläder från underbara pyjamasmärket Cotton & Botton, GAAH!! Jag blir tokig. Vill så gärna ha en varsinn pyjamas därifrån, var tvungen att slänga ihop ett collage och visa hur de ser ut (här över alltså, jaja, collage och collage...), en till Mio och en till Joline - med både knä och armbågslappar. Helt perfekt och helt enligt vad jag har för smak! De har även andra fina pyjamaser (om du gillar blommigt tex!), så kika in det vettja!
 
Som ni vet så är jag en sucker för reor också (vad är jag inte en sucker för när det gäller barnkläder eller inredning?). Så, nu har ju även Oii börjat rea en del av sina barnkläder, som Molo och bland annat skomärket Mina. 
 
Man behöver inte köpa bara för sakens skull när det gäller reor - mitt tips eller det jag gör och tänker på, är att jag köper saker som jag för det första; verkligen vill ha!, men som man kanske innan har tyckt ha varit liiite för dyrt. Det finns väl inget bättre än att fynda något på rean som man har spanat in länge? Man kan ju tjäna en del på det. Så, just när det gäller olika märkeskläder så tycker jag att rean är värd att kika på!

Kommentarer
Postat av: mammaspring

Jätte fina kläder och härlig blogg!!

2012-06-27 @ 09:28:44
URL: http://mammaspring.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0