RFSU - Quick fix!

 Bild lånad av RFSU.

Jag fick hem denna perfekta raklotion från RFSU som jag skulle testa! När man rakar benen eller andra (intima) ställen på kroppen så kan det lätt bli så att huden blir irriterad - och i mitt fall så känner jag ofta att jag blir torrare i huden, och det är ingen bra kombination på sommaren tycker jag. Försöker hela tiden återfukta kroppen efter duschen med olika krämer osv. 

Denna produkt är alltså en raklotion som helt används utan vatten, därmed kan jag redan där känna att jag inte behöver bli så himlans torr i huden då man slipper gå in i duschen igen IFALL att man råkar glömma vissa ställen, eller bara inte vill behöva gå in i duschen för att raka dig överhuvudtaget. Du behöver bara använda denna lotion och en rakhyvel, och inget vatten behövs. Så, med andra ord - har du bråttom och inte tid att ställa dig i duschen för att raka dina behåriga områden - använda bara denna och en rakhyvel och sedan är det klart! Mer Quick fix än så går det ju inte att bli helt enkelt!

Nej, jag har faktiskt inget negativt att säga om den här produkten! Den känns bra mot huden & välbehövlig just för att jag vet att de flesta som rakar sig vill att det ska gå så snabbt och smärtfritt som möjligt. 

Besök gärna deras Facebook-sida, där du kan läsa mer om produkten och få en chans att tävla om ett presentkort på en resa värde 10.000. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0