Kaffe med stort K

 
 
Alltså. Ni förstår nog inte hur trött jag är idag. Hur ska jag klara det här? Finns det något ställe man kan lämna in barn för en liten paus på två timmar? Om JAG fick bestämma så skulle hela dagen gå åt att kanske småplocka och sedan ligga i sängen och bara lukta svett stora delar av dagen. Men nu är det ju inte jag som bestämmer. Det är ju mina slavdrivare till barn. 
 
Och på tal om mina barn, jisses vad jag älskar dem! Måste bara säga det. Fantastiska ungar! Jag är så stolta över de båda. Att dessutom ha syskon är så himla kul. De kommer ju alltid ha varandra (om de skulle vilja dvs!).
 
Jag älskar Mio trots att han har någon GROV form av seperationsångest, det är helt otroligt. Han gråter dagarna igenom. Vad jag än får för mig att göra så får jag en bitchslap rent ut sagt. Jag hoppas att det går över snart, mest för hans egen skull. Jag ska krydda lite extra mycket med trygghet så kanske han blir lugnare. 
 
Men gud, det jag skulle skriva om egentligen var ju att jag börjar dagen med våran största kopp med kaffe. Och då vet man liksom vad Daniella har för dag när hon väljer den stora koppen och sveper i sig allt kaffe. Ja, och ni ser... dagislämning om si sådär en halvtimma och vi har inte ens fått i oss någon ordentlig frukost. Dags att ta tag i dagen. På tal om dagen, idag tänkte jag börja måla mitt sängbord - måste erkänna att jag är en aningens nervös.

Kommentarer
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

Snart syns vi! <3 <3 då ska jag ge dig energi ;)

2012-06-26 @ 10:25:47
Postat av: Yohanna

Åh :( Jobbigt med sån separationsångest, något särskilt som hänt på senaste som gör att han är rädd för att du ska gå? Eller vilken ålder har han nu? Allt med barn går ju vöer, det är det enda man kan trösta sig med eller hur man ska säga... Vår dotter trotsar ENOOOOOORMT just nu varje kväll och/eller när hon inte sovit, man håller på att gå sönder tålamods- och energimässigt kan jag säga. Men jag försöker tänka (när hon tar paus och när hon är underbar) att "det går öööööööver".... phu!!!! :(

2012-06-26 @ 10:54:04
URL: http://maiplu.se
Postat av: Anonym

förresten... dagis ??? eller nån farmor/mormor/farfar/morfar eller nåt?

2012-06-26 @ 10:54:39
URL: http://maiplu.se
Postat av: Emma

Har läst din blogg dagligen sen du var på blogg.se's huvudsida och fastnade direkt. Dina bilder, ungar, humor.. fler borde läsa den!

Men du.. the Big C är cancer.. Tro att jag hade hjärtat i halsgropen när jag läste rubriken haha.

Svar: Men gud, haha! Det hade jag ingen aning om. Hjälp! Nej, den rubriken måste jag byta, smart-ass som man är. Och, tack för dina fina ord och för att du informerade mig om detta! :)
Daniella Svanholm

2012-06-27 @ 00:36:22
Postat av: Sophie

Klart du skall byta "the big C" mot en av Soffans kermitdrinkar :-) Ibland är de goda, ibland mer lika träskvatten men alltid nyttiga! Jag kör spirulina, äpple, spenat, celleri, gurka och grönkål som bas, do it!

2012-06-27 @ 03:22:07
URL: http://karriaristan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0