yummie!


Herrejisses!! "Mina barn ska minsann inte få smaka på varken saft eller godis på lääänge!" - sa man ju i flitiga repetitioner när man var preggo. Det gick såklart bättre med det löften med Joline, nu med Mio så känns det som om att han får smaka tidigare än vad Joline fick. När jag tänker tillbaka så fick Joline smaka tårta för första gången vid hennes 1-års kalas. Mio är över ett år nu, så det är ungefär samma egentligen. Men den stora skillnaden är väl att Joline gick det mer "sakta fram", medan Mio får smaka hejvilt numera utan någon närmare tanke bakom det. Okej, jag tänker väl fortfarande. Men inte på samma sätt.

Joline har tex knappt fått smaka på läsk och här hemma dricks det alltid (!) mjölk eller vatten. Det kan vara på festligheter som hon får något annat. Mer för att jag tycker att det känns onödigt att vänja henne vid sådant när hon ändå är så förtjust i mjölk. Så länge man kan liksom. Jag är ingen pretto-morsa, jag tycker egentligen inte att det är någon big deal - finns värre problem.

På lördagar får hon (inte Mio!) alltid smaka på både chips och godis. Med lite tanke bakom allt så fungerar det mesta!

HUR SOM HELST! - Munk var otroligt gott och gick hem både hos Joline & Mio. De är ett team, dem där barnen. Självklart är det bråk också, men när det väl gäller så delar Joline gärna med sig. Socker överallt också, såklart.

Kommentarer
Postat av: freja

Mm, munkar är starkt förknippat med Greklands stränder för mig! Minns att vi ofta köpte just sådana där stora, färska munkar innan det begav sig mot stranden!

2012-06-07 @ 21:53:47
Postat av: Sandra

Hjälpars vilka härliga bilder och vilka sockerbomber till barn du har, verkligen toksöta båda två! :) Älskar Grekland och Rhodos, vad jag minns ;), är helt fantastisk!

2012-06-09 @ 22:23:48
URL: http://iminverklighet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0