Zara rean 
Såklart. Självfallet. Så var det tydligen rea på Zara idag. Och nej, den har inte hållt på i någon vecka, utan den började IDAG, just precis när jag kom dit på förmiddagen. Helt rätt person vid helt rätt tillfälle. Zara & Åhléns måste ju bara älska mig som kund, jag kan ju inte låta bli. Jag har inga begränsningar. Eller, jo, det är såklart att jag har mina begränsningar, jag hade dock velat att jag kunde tygla dem där begränsningarna lite. 
 
MEN, detta var ju bara ett måste!! Saker man har spanat på i evigheter som jag tidigare har känt att det liksom inte riktigt är värt det - i och med att Mio växer så pass fortfarande. Men nu var ju de mesta på rea så då körde jag ba' på, kööör ba'!!
 
En röd "regnkappa", som jag inte bara enbart kommer ha på honom när det regnar, funkar annars också. En grå/vit-randig t-shirt med en bröstficka, och sandaler a´la gladiator-style. Joline fick helt två fantastiska saker också, men jag återkommer om det... aah, nästan så att en tår kommer. Helt fantastiskt. Fantastic!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0