a partyfriday
Vilken kväll, vilken natt, vilken sovmorgon! Jag ligger HELT själv (utan barn och sambo!!) i sängen med laptopen i knät och sneglar på TV. Med handen i chipspåsen. Och lite te. Jag njuter. Pappan + barnen har nämligen inte sovit hemma. Det har varit Elli som flyttat in hos mig från igår till idag.

Gårdagen var helt fullspäckad, därav ingen uppdatering här. Städning, ta hand om sjuka barn och sedan ladda inför tjejkväll. Jag och mina ÄLSKADE Elli och Emelie satt hemma hos mig, drack lite vin och skrattade i mägnder. Kvällen fortsatte ute på Amba och White R. Kom hem klockan 5 (!!) och det är något jag nästan är sådär löjligt stolt över - jag somnar alltid senast 21. Så, jag tror att ni förstår. Mamman kan hon!! 

Att gå på krogen och skryta om att man är 2-barnsmamma är också ganska så kul ;) 

Jag måste också säga det, jag blir nästan tårögd när jag tänker på det. Jag har verkligen världens bästa vänner! Jag är så lycklig och tacksam för att jag har hittat dem bästa! Helt otroligt. Lite sentimental såhär dagen efter, men det är verkligen så jag känner. Kan inte få nog och jag längtar redan efter dem! Att ses utan barn tillsammans händer ju inte alltför ofta. Middagar brukar vi få ihop hela gänget, nu har det inte blivit så på ett tag. Men snart får vi våra stolar och då ska det fasiken vankas middag a la trerätters.

Ikväll vill jag ha tacos. I stora lass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0