färgval till våren
Jag vet inte hur många gånger jag har försökt att spara dessa bilder och göra ett collage. Men det har inte gått. Så nu fick jag helt enkelt print-screena och försöka mig på det ändå.

Hur som helst. Förut när jag var i stan med Emelie, så fick jag syn på alla dessa godsaker från Åhléns (som vanligt... alltid Åhléns!)... Den högra kuvertväskan är jättefin, älskar verkligen den. Men det känns inte som om att jag kommer använding för den alltför ofta då jag ändå kånkar på barnvagn och skötväska oftast. Och det är väl inte sådär ofta man går ut och slår klackarna i taket. Så, därför vore nog den vänstra väskan bättre SOM har samma skrikiga färg som de andra. Trots att det inte syns på bilderna. 

Redan i höstas så fick upp ögonen extra mycket för den här färgen, då jag såg Jolines höstjacka som jag egentligen ville att hon skulle ha. Jag slog inte till på den förrän till vintern (eller, va? Vi önskade oss den av Tomten, och tomten var Jolines mormor!)... så det är hennes vårjacka och hon har även en matchande mössa till den. Jag själv kunde ju inte heller motstå och var tvungen att köpa en "söder-mössa" till mig själv i den färgen. Jag vill samtidigt inte att det ska bli för mycket. Men jag tror inte att det blir det med en mössa och en väska.

Det är så mycket jag är i behov av just nu. Inte för att jag känner ett begär (jo, det också!), men framförallt som vi behöver. Speciellt jag och barnen. Barnen behöver en hel hög med nya kläder, and so do I...

Kommentarer
Postat av: Hanna

vad fotar du med för kamera? är den bra?

2012-03-11 @ 11:43:31
URL: http://haannilove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0