friday and E-books for children
Varför skriver jag på engelska? Som en märkvärdig tönt. Jo, för att jag helt enkelt känner för det ibland. Snyggt ere' också. Fredag idag och en förväntansfull och spännande fredag. Jag blev kontaktad igår, av en... karl. Hur säger man? Jag har tappat talOCHskriv-förmågan på senaste tiden. Kan liksom inte uttrycka mig eller förklara saker. Hur som. Jag blev erbjuden att skapa en barnbok. Visst låter det fantastiskt? Det tycker jag med. Bokade ett litet möte idag över en kaffe och det var både trevligt och intressant.

Kan förklara närmare om det sedan. Nu ska jag helt enkelt försöka få mina två hjärnhalvor att connecta och börja grubbla på ideér. Jag har några redan. Men att få ihop det till något färdigt, blir lite svårt. Något jag inte är van vid. Men jag lär mig gärna och tar de flesta möjligheter jag får. Ett viktigt budskap känns viktigt för mig när jag kommer skapa just en barnbok. Jag kommer utgå från det.

Tack Sophie Bråland, för att du tydligen hade tipsat om mig! :)

Annars... ja, fredag som sagt och inget märkvärdigt står på agendan. Imorgon blir jag själv med barnen då tydligen fästmannen ska tatuera sig halva dagen. Lagom bitter, lagom kul. Ikväll blir det god middag och en himla massa myspys! Det gäller ju att passa på när hela familjen är samlad.

Kommentarer
Postat av: Sophie

Fantastiskt kul att du uppskattade min lilla ihopkoppling! Håller alltid ögon och öron öppna för roliga upplägg jag kan förmedla! Och med din kreativitet ser jag redan framemot ett ev resultat!

2012-03-05 @ 00:13:31
URL: http://karriaristan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0