garderob till barnen
Nu när jag är i full gång med att tänka på rum-byte, så måste jag även börja filura på vilken garderob vi måste köpa till barnen. Det tar fasiken aldrig slut! Haha... Det var inte länge sedan jag kände "gud vad skönt, nu är man klar med det mesta av lägenheten, behöver bara finslipa lite!"... och nu helt plötsligt så är det fullt med grejer vi måste prioritera. Vi kan inte byta rum innan vi fixar garderober åt dem. 

Jag skulle kunna köpa två st av den högra, så att dem får en varsinn. Den är ganska liten så den räcker förmodligen inte ändå. Samtidigt vill jag inte ha EN jättestor, ifall att dem någon gång skulle få ett varsitt rum så är det ju dumt om vi sitter där med en för stor garderob. Så, det lutar nog mot den vänstra. Den är väldigt stilren, precis som jag vill ha det. Och är betydligt större än den högra. Att det är skjutdörrar är verkligen ett plus - nästan ett måste när det kommer till garderober tycker jag. Sparar så otroligt mycket plats!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Är den högra den vi såg på IKEA? Har letat efter den på hemsidan men inte hittat den! Tror jag vill ha den, eller ett klädskåp med lådor under, i mina barns rum.. Och om den, så vill jag nog ha en byrå till också :)

2012-03-12 @ 13:38:17
Postat av: Johanna

Känner igen det där med att man helt plötsligt vill byta ut allt fast man nyss känt att man bara behövt finputsa lite. ;-) Jag vill byta ut allt just nu och letar som en galning efter ett nytt köksbord utan större resultat. :-(

2012-03-12 @ 14:30:22
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: maja.

den till höger var väldigt söt.

2012-03-12 @ 14:49:13
URL: http://maajis.blogg.se/
Postat av: Emelie

Nej den var det inte (som du länkade till).. Är ganska säker på att det är den på bilden här faktiskt :) Vad heter den? Minns att den var lik Hemnes och Sandvik-serierna och ganska liten. Både låg och ganska smal. Liksom i barnstorlek eller hur man ska säga.

Jättefin är den i alla fall! Måste ta mig en titt på klädskåp och garderober snart jag med!

2012-03-12 @ 17:30:42
Postat av: Ida

Hejsan!
Var är den högra ifrån? :)
Mvh Ida

2014-09-16 @ 12:35:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0