go morron'
Sitter med dagens första, lite kalla, morgonkaffe! Jag har så himla ont i magen - varför? Jo, för att jag har så himla mycket att göra.

- Barnbok.
- Renar.
- Planera sommaren.
- Fixa en hel del med försäkringskassan.
- Barnens födelsedagar.
- Ett kommande målar-projekt med tillsammans med en bloggpanel.

Det kanske inte låter som värst mycket. Men varje grej är ju ett projekt i sig. Jag måste ta tag i det här snart. Idag ska jag hur som helst storstäda lägenheten och sedan bege mig in mot stan för att försöka hitta skor till Joline. Så att jag har det gjort. Efter helgen måste jag helt enkelt sätta mig i ett bibliotek och börja få inspiration. Allt ska helst vara klart innan slutet på april. Det är ju inte bara jag som måste jobba - jag måste kontakta en illustratör som ska måla allt i boken, vilket säkert tar tid det också.

Dags att ta tummen ur! Ja, justja!! Vårat matbord kom igår. Yey!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag har ett tips om en, enligt mig, grym illustratör. Beata Nelson heter hon. Hon har gjort illustrationerna i boken "Sex, sprit och ätstörningar : tonåringarnas handbok till föräldrarna" men om du kontaktar henne så kan hon visa annat hon har gjort. Jag kanske är lite partisk eftersom att hon är min vän, men hon är grym.Hennes mail är: tigerbrand_@hotmail.com om du är intresserad!

2012-03-22 @ 15:03:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0