hemmadag
Idag mår jag riktigt jävla pissigt, för att uttrycka mig just på det sättet. Det känns som om att förkylningen har satt sig i huvudet och i öronen. Det gör ont i kroppen som om att jag skulle ha feber - men det har jag inte. Men man kan ju faktiskt vara sjuk trots att man inte har feber. Känns jätteskumt. Jag tror inte heller att är en bihålsinflammation. Det är liksom inte på den nivån. 

Hur som helst! Detta resulterar i att jag inte kunde lämna Joline idag på dagis, just för att jag vet att jag aldrig någonsin skulle kunna hämta henne sedan. Sambon skulle inte hinna det idag. Så därför är vi hemma och myser. Just nu kikar vi på film medan lillebror ligger och sover en sväng.

Jag har fått nya plans också! Jag vill egentligen inte, men jag har nog inget val - byta rum med barnen. Så att dem får större och vi tar det lilla. Det skulle vi gjort från första början OM det inte vore så att balkongen är vid vårat nuvarande sovrum. Måste köpa något superduper-barnsäkert så att barnen absolut inte kommer på hur man öppnar balkongen, (speciellt eftersom att vi bor högst upp!)... får rysningar bara av att snudda vid tanken. Det är också ett till problem med det lilla rummet - det är inbyggda garderober som gör att det blir en väldigt dålig planering. Garderoberna är väldigt gamla och innehåller inte många hyllplan och är därför inte av sin bästa funktionalitet. Jag vill slå ut dem, så att vi får plats med vår byrå (där vi även har våran TV på!). Annars får vi inte plats.

Den vita drömmen får helt enkelt övergå till barnens rum. Men det är ju superfint det också. Hoppas det inte blir alltför trångt i det lilla sovrummet. Så att vi får plats med möblerna åtminstone. Hm.. jaja, nu blir det kaffe!

Kommentarer
Postat av: Sophie

Fy vad trist men en mysig dag! Hoppas du kryat på dig (och av aktiviteten i ovan inlägg med rumplanering anas lite energi iaf :-)

2012-03-12 @ 22:21:19
URL: http://karriaristan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0