jellycat & sebraMio fyller år om drygt en månad. Som ni säkert inte har missat. Men eftersom att han fyller år den 26:e, så är det ingen idé att gå och köpa presenter dagen innan. Så därför vill jag göra det nu och så tidigt som möjligt. Tanken är ju att jag ska köpa Lou Lou Ghost stolen från Kartell - som blir den "stora" presenten. Men, han kommer ju sannolikt inte bli sådär jätteglad och tycka att den är värst rolig. Så, jag vill även ge något mer "litet" som han kan ha och leka med/eller mysa med. Jag är ju ett fan av fina gosedjur men vill samtidigt inte att det ska bli för mycket.

Skulle verkligen vilja köpa ett varsitt gosedjur från Jellycat till barnen, (den svarta katten). Har velat ha en gris eller en kanin till Joline, men kan inte bestämma vilken än. Det finns otroligt fina blå elefanter därifrån också, som jag också är helt kär i. Men den svarta katten känns också fin, i och med att jag ändå vill ha ganska mycket svart till Mio. Sebra har också väldigt mycket fint. Jag vill verkligen ha elefanten. Just för att den är grå och för att elefanter helt enkelt är underbara.

Ska iväg och kika på det där senare. Hoppas att jag hittar elefanten, känner inte för att beställa från internet, som jag vanligtvis annars alltid gör.

Kommentarer
Postat av: maja.

du som syr själv. ska du inte virka ett gosedjur? :)

2012-03-21 @ 20:45:57
URL: http://maajis.blogg.se/
Postat av: Therese

Heej !Dem är helt underbara , de gossedjuren !Jag har både en stor och liten blå elefant som bara har legat här och ' skräpat ' , har även en liten rosa gris också . Är du aspirant på någon får du gärna köpa utav mig . Ingen är 'använd ' utan har endast stått på ett bord . Kan skynda mig att skicka isåfall så du hinner få dem i tid :)Kram !

2012-03-22 @ 10:21:29
URL: http://hammarstrqm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0