köksstolar
Jag har funderat på det här med köksstolar ett tag nu. Jag har inte bestämt mig. Eller, jag trodde att jag hade bestämt mig. Men när vi skulle till butiken och kikade så visade det sig att min kära sambo tyckte om ett annat par bättre. Jag brukar få min vilja igenom. Men, denna gång kändes hans åsikt viktig, i och med att jag själv inte var 100 % säker, och i med att stolarna jag vill ha inte är sådär jättebilliga. Det är stolar jag kommer bli tvungen att leva med länge.

Just ordet "länge" får mig att vilja ha dessa med träben. Det känns tidlöst på något sätt. Med vit plast. Inte med olika färger. Det finns en liknande fast med "stålben" istället (som R hellre ville ha!). Det känns nästan för minimalistiskt och jag tror att man kommer att kunna tröttna på dem på ett helt annat sätt. Och om det inte skulle kännas rätt för tiden, så blir det ju inte så kul i framtiden. Materialet "trä" återkommer ju så gott som hela tiden. 

Ett väldigt svårt val.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Galet fint och uppiggande!Trevlig lördag på er:)

2012-03-03 @ 04:05:40
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: ANNA

åh jag älskar de stolarna!

2012-03-03 @ 16:12:41
URL: http://aazl.blogg.se/
Postat av: Emelie

Nej nej nej ni måste ha de stolarna å ni har inget gäst rum över som jagkan låna när jag får total inredningsmani? har inte råd nu med mammapenning och två(?) Verandor som ska byggas.. om man ändå vore rik hihi

2012-03-04 @ 01:06:20
URL: http://emelienikkii.blogg.se/
Postat av: Therese

Heej!Vi har dem stolarna också och vi är galet nöjda! Dem är supersköna och snygga! Vi valde dem med stålben. Jag är en person som verkligen tröttnar efter ett par månader på ALLT! men dem med stålben har jag inte tröttnat på än efter ett år, dem är fortfarande lika snygga i mina ögon, och alla som kommer hem kommenterar att dem är så himla sköna att sitta på :)Jag kan rekommendera Furniturebox.se, där hittar du dem till betydligt billigare peng :)Lycka till!

2012-03-04 @ 10:38:26
URL: http://hammarstrqm.blogg.se/
Postat av: Henrik Stigell

Tycker stolarna är fina men passade verkligen inte in i den där miljön :p

2012-03-07 @ 15:28:19
URL: http://www.henrik-stigell.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0