MONDAY, MONDAY
Helgen gick alldeles för snabbt den här gången tycker jag! Trots att the män var ledig både i fredags och i dag, vilket borde resultera i en mega-lång-helg. Men det känns dock knappt som en vanlig "kort-helg" ens... 

Åkte in till City idag för att kika på tyg. Det gjorde mig inte klokare. Så jag måste helt enkelt fundera lite mer här hemma. Stå där och grubbla som en och annan psykopat hjälper som sagt inte. Folk lär väl undra när jag går fram och tillbaka, hit & dit. Jag har ju liksom två olika "teman" för Mios ren. Den ena idén är för att matcha ihop det med Jolines ren, i deras gemensamma rum. Den andra idén är mer till för OM han skulle få ett eget rum i framtiden. En ren som kommer att finnas med ett tag framöver och som speglar Mios övriga inredning. Väldigt svårt!

Vi har påbörjat middagen och det blir något så enkelt och gott som pastasallad med kyckling. Jag funderar (läs: endast funderar!!) på att baka lite senare. Det känns som om att det är läge för ett par Glad Påsk-muffins, trots att det inte är påskafton förrän den 7:e april? Butikerna och affärerna är ju bra duktiga på att få ut grejer i tid. Vid det här laget så känns det ju nästan som om att påsken har passerat. Redan sett nog av fjädrar och ägg.

Kommentarer
Postat av: Ida & Nike

Baka tycker jag!!!Och snälla du, varifrån kommer mios snygga jacka?! Vill ha en till Nike!KramIda & Nike

2012-03-05 @ 19:46:42
URL: http://gingerbreadhouse.blogg.se/
Postat av: Mamma

Cool kille..Miokillen =) <3

2012-03-06 @ 09:32:08
Postat av: Henrik Stigell

Den där jackan var ju riktigt snygg haha, skulle t.om jag kunna tänka mig att ha på mig! :)

2012-03-07 @ 15:24:14
URL: http://www.henrik-stigell.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0